Nordlien – Paragraf 107 og 108

Et botilbud i Nordlien efter paragraf 107 & 108

Nordlien Hedevejen blev etableret i 2010 som en sammenlægning af to enkeltmandsprojekter. Ideen bag samlingen er værdibaseret og beror på, at uanfægtet hvor behandlingskrævende et menneske er, så har dette menneske en (menneske-) ret til – såvel som et basalt behov for – social interaktion med ligesindede.

Ud fra den tænkning blev disse to enkeltmandsprojekter bragt under samme tag og afdelingen Nordlien blev en realitet. I 2018 blev én til to, og Nordlien blev gjort til en ren voksenafdeling med kaldenavnet Hedevejen, mens Nordlien Rødland fik sin egen matrikel.

Nøje, individuelt tilrettelagt behandlingstilbud

Med afsæt i Nordliens etableringshistorie og §§ 107 samt 108 er der også givet en indikator på typen af opgaver, der er kernen for vores arbejde. Det er opgaver med en anseelig tyngde og kompleksitet. Ofte har det været opgaver, der ikke har kunnet rummes i mere gængse pædagogiske tilbud, da det er personer, der har vist sig at have brug for et nøje, individuelt tilrettelagt behandlingstilbud. Her når vi så frem til det mest slående karakteristikum også for Nordlien; nemlig individualiseringen. På Nordlien skal vi ikke have mennesket til at tilpasse sig tilbuddet. Her skaber vi et individuelt, tilrettelagt tilbud, der passer til det unikke menneske.

Smuk natur ved Jammerbugten

Nordlien er placeret i smuk natur midt ved Jammerbugten med den nordjyske vestkyst ret forude, Limfjorden i ryggen og det smukke Fosdalen stort set i baghaven. På selve Nordlien er dyrehold, der har varieret gennem årene mellem heste, grise, køer og… høns.

 

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at kontakte os her, ringe på telefon (+45) 20 36 42 60 eller skrive til os på mail.
Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Paragraf 107